لیست پرفروش ترین کشنده های 1402 منتشر شد

خانه اخبار سیاسی یزد لیست پرفروش ترین کشنده های 1402 منتشر شد
زمان مطالعه: 5 دقیقه
نظرات:0

فهرست پر فروش ترین کشنده های ساخت داخل توسط پلتفرم آنلاین خودرو سنگین اتوبان www.OtobanTruck.com  منتشر شد. در این گزارش 21 سری مدل مختلف کشنده های عمدتا چینی ساخت داخل دیده میشود که به ترتیب تیراژ تولید مرتب شده اند.

کل تولیدات خودرو سنگین ایران در سال ۱۴۰۲ شامل انواع کامیونت، کامیون و کشنده بوده است که در مجموع عدد ۳۶۰۸۳ دستگاه را نشان میدهد که نسبت به سال قبلی (۱۴۰۱) ، حدود ۵ درصد افزایش نشان میدهد. از این تعداد، 13416 دستگاه آن را انواع کشنده را شامل میشوند. با این مطلب همراه باشید تا با پر تیراژترین کشندهای ایران در سال 1402 آشنا شوید.

۱- کشنده فوتون H4 430 پرفروش ترین کشنده ایران

رتبه ی اول پر فروش ترین کشنده ی ساخت داخل! همانند سال گذشته شرکت ایرانخودرو دیزل با مونتاژ و فروش ۲۴۰۰ دستگاه فوتون ۴۳۰ دنده دستی در صدر آمار فروش سنگین وزنهای ایران قرار گرفته است. این تعداد تولید سهم بازار ۱۷.۶ درصدی را برای ایران خودرو دیزل به ارمغان آورده است.

فوتون ۴۳۰ هرچند از داشتن برخی تجهیزات و امکانات رفاهی محروم هست، اما به لحاظ شبکه گسترده خدمات پس از فروش و عدم پیچیدگی های فنی، بعنوان یک ماشین مقرون به صرفه در بین راننده محبوب است.

۲- کشنده دایون N8E 430 (دایون نیوفیس)

شرکت آریا اورست ماشین یا همان کرمان دیزل با تولید ۲۰۳۳ دستگاه کشنده دایون ۴۳۰ نیوفیس توانست با کسب ۱۴.۹ درصد بازار ایران در سال گذشته به جایگاه دوم پرفروش ترین کشنده در سال ۱۴۰۲ دست یابد. این کشنده علی رغم برخی مشکلات تحویل، ارزانترین کشنده دنده اتوماتیک بازار ایران نیز به حساب می آید. و به همین دلیل توانسته با فاصله ی زیاد نسبت به دیما، جایگاه دوم را از آن خود کند. هرچند مشکلاتی همچون فاصله محوری کم، مشکلات مونتاژی و نیز تحویل نامنظم و پر نوسان، از دلایل نارضایتی مالکان آن میتواند باشد!

۳- کشنده دیما HT 490

گروه مایان از شرکت های زیر مجموعه ماموت، در سال ۱۴۰۲ توانست با تولید ۱۴۲۳ دستگاه کشنده محبوب و زیبای دیما HT490، که ۱۰.۴ درصد از آمار تولیدات سال گذشته را شامل می شود به جایگاه سوم پرفروش ترین کشنده های سال ۱۴۰۲ بدل شود. بد نیست بدانید در سال ۱۴۰۱ این رقم ۱۵۶۳ دستگاه بوده که مایان و دیما را حائز رتبه ی دوم فروش کرده بود. دیما در سال ۱۴۰۲ شاهد بروز رسانی هایی هم در زمینه تجهیزات ایمنی، رفاهی و نیز فنی بوده است. ولی همچنان اصلی ترین دلیل خرید این کشنده از سوی رانندگان، زیبایی ش هست.

۴- کشنده امپاور BD 500

گروه بهمن دیزل نیز با تولید ۱۳۶۳ دستگاه کشنده امپاور BD 500 مانند سال ۱۴۰۱ باز هم در رتبه چهارم پرفروش ترین کشنده های سال ۱۴۰۲ در ایران قرار گیرد. این کشنده سهم ۹.۹ درصد را در بازار ۱۴۰۲ دارد. امپاور با توجه به حجم تبلیغات گسترده ی بهمن دیزل و نیز فراهم بودن شرایط فروش، در سالهای اخیر به فروش خوبی در بازار دست یافته است. قیمت گذاری این کشنده هم نسبت به رقبا، از وضعیت مناسبی بهره مند بوده است.

۵- فوتون H5 460

شرکت ایرانخودرو دیزل با تولید ۱۲۴۸ دستگاه فوتون ۴۶۰ اتوماتیک و در اختیار گرفتن ۹.۱ درصد از سهم بازار، توانست به رتبه پنجم لیست پرفروش ترین کشنده ها دست یابد. فوتون ۴۶۰ نسخه قوی تر و متفاوت تر از فوتون ۴۳۰ می باشد که دارای سطح تجهیزات و کیفیت ساخت بهتری نیز هست. این کشنده همزاد امپاور ۵۰۰ اسبی بهمن دیزل است که یک رتبه بهتر از فوتون H5 به دست آورده!

۶- پیلسان C7H 480

مجتمع صنعتی پیلسان که از شرکت های زیر مجموعه گروه صنعتی ماموت می باشد، سال گذشته توانست با تولید ۹۱۲ دستگاه کشنده پیلسان ۴۸۰ و با کسب ۶.۶ درصد سهم بازار ایران، به رتبه ششم پر فروش ترین کشنده های سال برسد. پیلسان در سال ۱۴۰۳ قصد ارائه ی محصول کشنده پیلسان C9 540 را نیز به بازار دارد که نمونه ی ارتقا یافته ی C7H به حساب می آید . شنیده ها حاکی از جدا شدن خدمات پس از فروش پیلسان از گروه صنعتی ماموت در آینده نزدیک دارد. باید دید در آینده این اتفاق چه تاثیری در سهم بازار این شرکت خواهد داشت.

۷- دافران H7 480

شرکت شایان دیزل در سال ۱۴۰۲، ۸۶۵ کشنده دافران ۴۸۰ H7 روانه بازار کرد و توانست با در اختیار گرفتن ۶.۳ درصد از بازار تولیدات کشنده های کشور، رتبه هفتم پرفروش ترین کشنده های ایران را بدست آورد. شایان دیزل در سالی که گذشت نمونه های مختلفی از محصولات را همچون کامیونت برقی L2EV دافران به بازار عرضه کرد و سبد محصولات خود را متنوع کرد. به نظر میرسد فروش مناسبتری در سال ۱۴۰۳ در انتظار این شرکت باشد.

۸- دانگ فنگ KX 480

رتبه هشتم آمار تولید کشنده های ۱۴۰۲ میرسد به ایران کاوه ی سابق! سایپا دیزل با از سرگیری تولید کشنده های دانگ فنگ، توانست ۶۷۴ دستگاه کشنده دانگ فنگ کا ایکس به رتبه هشتم این لیست رسید. همچنین کشنده دانگ فنگ حدود ۵ درصد سهم بازار ۱۴۰۲ را از آن سایپا دیزل کرده است. هرچند برای شرکت قدیمی و بزرگی همچون سایپا دیزل، این میزان تولید و این جایگاه در لیست پرفروش ترین کشنده ها، نمیتواند دستاورد بزرگی باشد! به نظر میرسد برای سال ۱۴۰۳ این شرکت نیاز به معرفی، عرضه و فروش محصولی جدید و منطبق بر خواست بازار خواهد داشت.

۹- شکموتو X5000

داستان تولید کشنده های شاکمان در ایران مبحثی طولانیست. از دنیز ۴۳۰ ایران خودرو دیزل سالهای دور و ویرا Y3 ۴۹۰ ویرا دیزل گرفته تا شکموتو X5000 محصول آرین دیزل! حالا آرین دیزل با تولید ۶۰۳ دستگاه کشنده X5000، به رتبه نهم جدول پرفروش ترین کشنده ها دست یافته است که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱، یک رتبه ارتقا را تجربه کرده است.

۱۰- فاو ۴۶۰

در سال ۱۴۰۲ شرکت سیبا موتور که زیر مجموعه بهمن دیزل هم محسوب می شود، با تولید تعداد ۶۰۰ دستگاه کشنده فاو ۴۶۰، به رتبه دهم پر فروش ترین کشنده های داخلی رسید. کشنده های فاو در بازار به جان سختی معروفند و مشتریان پر و پا قرص خود را دارند. این کشنده نمونه ی ارتقا یافته ی همان فاو ۴۲۰ معروف هستند که در نمای جلو، تجهیزات (ترمز اضطراری، رادار خط خوان و…) ، طراحی داخلی و نیز قسمت پیشرانه، دچار بروز آوری شده است.

رتبهنام تولید کنندهنام محصولتیراژ تولید
۱ایرانخودرو دیزلفوتون H4 430۲۴۰۰
۲آریا اورست ماشین(کرمان دیزل)دایون N8 New Face۲۰۳۳
۳مایاندیما HT490۱۴۲۳
۴بهمن دیزلامپاور BD500۱۳۶۳
۵ایرانخودرو دیزلفوتون H5 460۱۲۴۸
۶پیلسانC7H 480 پیلسان۹۱۲
۷شایان دیزل صنعت پارسدافران H7۸۶۵
۸سایپا دیزلدانگ فنگ KX 480۶۷۴
۹آرین پارس موتورشکموتو -X5000 شاکمان۶۰۳
۱۰سیبا موتورفاو تک ۴۶۰۶۰۰
۱۱ایرانخودرو دیزلآتامان ۴۳۰۳۱۲
۱۲آریا دیزل موتورC&C۲۸۰
۱۳سیبا موتورفاو جفت ۴۲۰۱۸۰
۱۴سیبا موتورفاو تک ۴۲۰۱۸۰
۱۵پیلسانپیلسان C7H 440 دستی۱۴۴
۱۶کاسپین خودرو فرهنگدوو پریما ۴۴ تن۵۱
۱۷ویرا دیزلویرا Y3 شاکمان۵۰
۱۸رخش خودرو دیزلکاماز ۵۴۹۰AT۴۱
۱۹شایان دیزل صنعت پارسدافران H7 فیس جدید۳۰
۲۰سروش دیزل مبناتک محوره۲۴
۲۱رخش خودرو دیزلC 321-4A19-90۳

شرکت ایران خودرو دیزل به طور کلی با تولید ۳۹۶۰ دستگاه کشنده فوتون ۴۳۰، کشنده فوتون ۴۶۰ و کشنده آتامان علاوه بر رتبه اول پرفروش ترین کشنده سال گذشته بلکه به رتبه اول پر فروش ترین شرکت خودروساز سال گذشته تبدیل شد. ایران خودرو دیزل در سال گذشته حدود ۲۶.۷ درصد از سهم بازار را در اختیار داشت. البته این شرکت حتی با وجود تولید کشنده آتامان (که در واقع نوعی فوتون H4 تغییر یافته میباشد)، سهم زیادی از بازار سال ۱۴۰۱ خود را از دست داده است.

همانطور که می دانید صرفا تیراژ تولید یک محصول نشان دهنده برتری آن نسبت به سایر رقبا نیست. فاکتور های متعدد دیگری از جمله کیفیت ساخت، استهلاک در درازمدت، خدمات پس از فروش و … هم دخیل هستند. اما در سالهای اخیر دو فاکتور قیمت پایینتر و طراحی زیباتر معمولا پر فروش ترین کامیون کشنده های بازار را تشکیل داده اند.

اطلاعات بیشتر در مورد پرفروش ترین کشنده های ساخت داخل در مجله خودرو اتوبان بخوانید.



نظر شما :

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید